MonBeauty iti ofera nenumarate beneficii!

O tehnica utilizata din cele mai vechi timpuri ne salveaza astazi de oboseala si ne tonifica musculatura.

Beneficiile masajului cu bete de bambus au fost demonstrate cu mii de ani in urma de asiatici, iar astazi, aceasta metoda se practica in cele mai moderne centre spa.

Bamboo Massage este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal atat pentru femei cat si pentru barbati. Dupa o sedinta de masaj cu bete de bambus, corpul va fi plin de vitalitate, spre deosebire de masajul de relaxare care are doar efect detensionant. Fiind un material pe cat de flexibil, pe atat de ferm, dar usor manipulabil, tijele de bambus aduc multiple beneficii corpului.

Scopurile principale ale masajului cu bambus sunt de a relaxa organismul avand efecte de stretching si calmare, reactivand metabolismul, dar mai ales pentru tratarea celulitei.

Masajul cu bambus este unul viguros cu caracteristici de reactivare, stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine, eliminarea toxinelor si combaterea stresului,creat special pentru fata si corp. MonBeauty este un salon de inalta calitate perfect pentru tine.

Bambusul este una dintre plantele care cresc cel mai mult in timpul unei zile, unele specii putandu-se inalta chiar si cu 30 cm pe zi. Pentru cultura asiatica, are profunde semnificatii culturale, simbolizand rezistenta si duritatea, dar si economice – bambusul este folosit ca materie prima in constructii, textile etc.

Masajul cu bete de bambus este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal pentru remodelare corporala.

Pretuit din timpuri stravechi în cultura asiatica, masajul cu bete de bambus are o multitudine de beneficii: reduce circumferinta în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brate), elimina celulita, tonifiaza musculatura, stimuleaza sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) si circulatia sangvina, reactiveaza metabolismul celular, detensioneaza si energizeaza organismul. Un salon de cosmetica din Piata Romana poate fi ceea ce cauti.

Masajul cu bambus este mai profund decat un simplu masaj anticelulitic si de remodelare coporala, si însumeaza efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului si ale masajului de relaxare, revitalizand organismul si redând starea generala de bine.

Acest masaj revolutionar este de doua ori mai eficient decat masajul traditional anticelulitic, iar semnele eficientei lui apar dupa prima sedinta. Acest tip de masaj este destinat si barbatilor, efectuandu-se un masaj profund datorita stimularii musculaturii.

Masajul cu bete de bambus are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant, energizant, de relaxare, calmare, intindere si combatere a stresului.

Masajul cu bete de bambus se poate aplica pe tot corpul ori pe anumite segmente ale corpului .

Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *